BACKMITRA YOGA

Art of Yoga is officieel BackMitra trainer!

De sessie helpt bij schouder-, rug- & nekklachten.

Rugpijn is vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Terwijl de rugspieren de slecht uitgelijnde wervels proberen te ondersteunen raken ze in een staat van permanente spanning. Wanneer dit gebeurt wordt de bloedstroom door het weefsel gehinderd waardoor de spier verhardt en begint pijn te doen.

Hier zijn enkele mogelijke voordelen die mensen kunnen ervaren bij het gebruik van de BackMitra:

  1. Wervelkolomflexibiliteit: De BackMitra kan helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit van de wervelkolom door gerichte druk op specifieke punten. Dit kan nuttig zijn voor mensen die last hebben van stijfheid in de rug.
  2. Ontspanning van spieren: Het gebruik van de BackMitra kan helpen bij het ontspannen van de spieren rond de wervelkolom, wat kan bijdragen aan verlichting van spanning en stress.
  3. Houdingscorrectie: Door regelmatig gebruik kan de BackMitra helpen bij het bewust worden van de houding en het bevorderen van een betere lichaamshouding. Dit kan gunstig zijn voor mensen die langdurig in een zittende positie werken.
  4. Verlichting van rugpijn: Sommige mensen melden verlichting van milde rugpijn na regelmatig gebruik van de BackMitra. Het kan helpen bepaalde spanningen in de rugspieren te verminderen

Wil je meer weten, neem dan contact op met mij!
https://www.artofyoga.nl/contact-2/

Alice de Jong
(06 37307489)
info@artofyoga.nl

600x400 px 5766