BEDRIJFSYOGA

icoontje

Creëer een ontspannen & productieve werksfeer

Yoga op kantoor is ontspannen en los, er wordt niets van u verwacht, behalve uzelf te zijn.
Gezondere werknemers, minder stress, betere prestaties. Een leeg kantoor of vergader-ruimte is ideaal voor bedrijfsyoga.

Wat is bedrijfsyoga?
Bedrijfsyoga kan op een stoel of op een yogamat beoefend worden. Men kan gewoon in werkkleding aan de yogales meedoen. In diverse houdingen gaat u op uw eigen niveau aan de slag om bewuster te worden van uw lichaam. Door de houdingen maakt u uw lichaam leniger en sterker, en met meditatie vindt u rust. Yoga op kantoor is ontspannen en los, er wordt niets van u verwacht behalve uzelf te zijn.

Investeren
Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van yoga en meditatie binnen hun bedrijf. Met een wekelijkse yogales gunt u uw medewerkers letterlijk een adempauze. Met yoga op de werkvloer investeert u in de gezondheid van uw medewerkers en de kwaliteit van hun werk. Dat vertaalt zich in een positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en gezonde resultaten.

Fiscaal voordelig
Binnen de werkkostenregeling kunt u het personeel tot een maximum van 1,2% van de totale loonsom (de vrije ruimte) laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen zonder dat dit belast wordt. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de fiscale voordelen, dan is het ook mogelijk om yoga in het arboplan op te nemen.

  • Versterkt een positieve werksfeer
  • Verhoogt concentratie en focus
  • Verlaagd ziekteverzuim
  • Verminderd stress
  • Verzacht rug- en schouderklachten

Yoga Workshops: Verrijk Jouw medewerkers met Workshops

Bij Art of Yoga bieden we niet alleen bedrijfsyoga, maar ook op maat gemaakte workshops. Versterk teambinding en welzijn in je organisatie met praktische technieken en aandachtstraining. Geef je team de middelen voor een gebalanceerde en productieve werkomgeving.

Lesduur
In overleg

Download onze folder (pdf)

Tarieven
In overleg
Bel of mail gerust, ik sta je graag te woord!
Alice de Jong
(06 37307489)
info@artofyoga.nl