GROEPSLESSEN KRIYA YOGA

icoontje

In het Sanskriet betekent Kriya: Kri (handelen), ya (ziel). De doorstroming van de energie in je lichaam wordt gestimuleerd, maar ook de rust in jezelf staat centraal.

Voordelen van Kriya Yoga

Tijdens een groepsles Kriya Yoga staat je lichaam optimaal in verbinding met je geest. Alles in jezelf is perfect in evenwicht. Hierdoor kun je optimaal genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Doormiddel van Kriya Yoga leer je optimaal naar je lichaam te luisteren. Hierdoor kun je zelf een kijkje nemen in en kennis nemen van je ziel. Zo leer je jezelf het beste kennen. Daarmee worden ook je grenzen bedoeld, zodat je eventuele klachten kunt vermijden

Kriya Yoga zorgt voor een betere doorstroming van je energiebanen. Je Chakra’s worden optimaal gestimuleerd. Dit kan doormiddel van oefeningen, maar ook doormiddel van meditatie. Eventuele blokkades in je lichaam worden verminderd of zelfs opgeheven.

Kriya Yoga is voor iedereen. Je bent van hart welkom in mijn sfeervolle yogastudio in Kampen om eens een les uit proberen.

Wil je meer weten?
Bel of mail gerust, ik sta je graag te woord!
Alice de Jong
(06 37307489)
info@artofyoga.nl